Szavazás

Hány százalék hozamot szeretnél elérni a tőzsdén?

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

"Téves elképzelés, hogy a gazdagság anyagi javakban testesül meg. A gazdagság az elmében lakik. A szegénység és a gazdagság is gondolat... Csak a szegénységtudatos emberek ugranak ki az ablakon, ha elveszítik mindenüket. A gazdag ember képtelen elveszíteni a vagyonát. A végtelenségig vele marad, mivel az agyában lakozik."
(Robert G. Allen)

 

Készítettem egy újabb videót egy éles tőzsdei számláról amely jelenleg 43% pluszban van. A felvételen látható számlán kb. 8 hónappal ezelőtt 10 ezer dollár volt és jelenleg 14 ezer 300 dollár felett van. Erre a számlára se lett közben pénz rátéve és nem lett róla kivéve a profit.

A cél ezen a számlán a havi 5% profit volt, bár a stratégia biztosítja a havi 10-15% profit elérését is. Az volt az elsődleges szempont, hogy minél kevesebb idő ráfordításával kitermelhető legyen a banki kamatoknál jóval magasabb profit. Ezért a tőzsdei termékek száma le lett csökkentve egyre és csak olaj határidős opciók alkalmazása történt. Így elég volt heti 2-3 órát kereskedni. Az előre lefektetett stratégia lehetővé teszi, hogy munka mellett, esténként ellenőrizzük a számlát és végrehajtsuk a szükséges tranzakciókat.

Érdemes megnézni a videót mert ebben nem csak a kötéslistát mutatom meg, hanem azt is, hogy minden hónap opciós lejárata pluszos lett a 2012-es évre vonatkozólag.

Ha szeretnéd látni a számokat akkor kapcsold HD (1080p) minőségre és teljes képernyősre (fullscreen) a videót!

Akár tetszett a felvétel, akár nem, kattints a youtube-on a „tetszett” gombra :)

A videó különlegessége:

A felvétel mobil telefonnal készült full HD (1080p) minőségben, így egyértelműen látszik, hogy manipuláció mentes, nem photoshop-olt. Egy tetszőleges profit görbét rajzolni vagy egy excel táblát összerakni kitalált adatokból könnyű. De még egy képernyő (pl. camtasia) videó felvételt is könnyű manipulálni.

Az előző bemutató filmet itt tudod megnézni:

Az első tőzsdei kereskedési kötéslista az interneten