Szavazás

Hány százalék hozamot szeretnél elérni a tőzsdén?

Ki olvas minket

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Az életem egy film, amelynek kiváló a szereposztása és legendás a forgatókönyve. Én írom, én csinálom a szerepválogatást és én vagyok a rendező.

 

Felraktam a youtube-ra egy újabb videómat, amely bemutat egy 109 százalék profitban levő éles tőzsdei számlát. Arról a számláról készült a felvétel, amelyikről akkor készítettem felvételt amikor 43% pluszban volt. Ez a számla heti 2-3 óra kereskedéssel 16 hónap alatt több mint a duplájára nőtt. 10 ezer dollárról indult és a felvétel végén már 21.023 dollárban van. A videó érdekessége, hogy az elején még 109%-ban van a számla, a felvétel végére viszont átbillen 110% profitba.

Ez egy jó demonstráló számla, könnyen nyomon követhető az eredmény, mert csak az elején lett pénz ráutalva és nem lett róla kivéve a profit.

Többféle irányfüggetlen opció kereskedési stratégia létezik, ezek közül ezen a számlán egy kényelmesebb, de alacsonyabb hozamú verzió került alkalmazásra. Ha az a célod, hogy minél kevesebbet kelljen foglalkozni a kereskedéssel, akkor meg kell elégedni a havi 5% profit célkitűzéssel. Heti 2-3 óra kereskedéssel ne akarj 10-15% profitot elérni havonta.

Ha belegondolsz és kiszámolod, akkor a havi 5% a kamatos kamat elve szerint kb. 100% évente. Melyik bank ad ennyi kamatot a pénzedre?

Ha kimaradt az életedből, hogy végre láss egy felduplázott éles tőzsdei számlát, akkor nézd meg ezt a videót. Bemutatom rajta a kötéslistát és a 2013-as év havi lejáratait. Már csak azért is érdemes megnézni, mert ritka az aki képes úgy kereskedni 16 hónapon keresztül, hogy nincs egyetlenegy mínuszos hónapja.

Akkor fognak jól látszódni a számok a felvételen, ha átkapcsolod a videót HD (1080p) minőségre és teljes képernyősre (fullscreen)!

Mivel elég ritka, hogy valaki feltesz ilyen videót az internetre, remélem tetszeni fog. Ebben az esetben lépj be a youtube-ra és kattints a „tetszett” gombra.

A videó egy „kézikamerás” felvétel. Nyilvánvalóan látszik rajta, hogy vágatlan, manipuláció mentes, nem photoshop-olt. Bárki tud rajzolni egy tetszőleges profit görbét, egy excel táblából könnyű törölni a veszteséges trade-eket, egy képernyő (pl. camtasia) videó felvételt is könnyű megvágni, manipulálni.

Ezen a felvételen viszont közvetlenül a brókercégtől kérdezem le a kötéslistát és a havi eredmény kimutatást.

A korábbi felvételt erről a számláról itt tudod megnézni:

A második tőzsdei kereskedési kötéslista az interneten